Notícies

 • Imatge del concert Sentit homenatge a Santi Riera amb un concert de l’Orquestra de Cambra de Vic 28 de març de 2019

  El Saló Catalunya es va omplir completament pel concert-homenatge a Santi Riera. Al final de l'acte, es va llegir l'acord pel qual l’Aula de Música portarà el seu nom.

 • Ajuntament de Sant Julià Ordre del dia del Ple d'1 d'abril de 2019 28 de març de 2019

  La sessió plenària 3/2019 es durà a terme el dilluns 1 d'abril de 2019 a les 8 del vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament

 • Sessió de fotos jove Sessió de fotos jove 27 de març de 2019

  Aquesta serà la primera vegada que es realitza una activitat d’aquestes característiques i es creu que és una bona iniciativa que el propi jovent del territori sigui la imatge de les activitats i projectes adreçats a ells.

 • Cartell eruga defoliadora del boix Atenció amb l'eruga defoliadora del boix, protegeix els teus boixos 25 de març de 2019

  L'eruga defoliadora del boix torna a afectar els boscos de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, per això us volem donar una sèrie de recomanacions pel seu tractament, que trobareu en la imatge adjunta.

 • Gestionem i prevenim Informació dels períodes de crema 25 de març de 2019

  A partir del 15 de març comença la prohibició de fer foc, donant fi al període de comunicacions de crema.

 • Escultura de Sant Josep a Ca l'Anglada Restitució de l'escultura de Sant Josep a Ca l'Anglada 21 de març de 2019

  Aquest diumenge 24 de març, a tres quarts d'1 del migdia, es farà l'acte referent a la restitució de l'estàtua de Sant Josep.

 • Inscripcions obertes per a expositors a la Fira del Tupí 2019 20 de març de 2019

  La Fira de ceràmica i terrissa “El Tupí”, es celebra el quart cap de setmana de maig a Sant Julià de Vilatorta. No obstant, l'11a edició de la Fira del Tupí tindrà lloc l'1 i 2 de juny de 2019 a causa de les eleccions.

 • Entrega del guardó Infoparticipa 2018 Sant Julià recull el segell Infoparticipa 2018 19 de març de 2019

  Tal i com avançavem fa uns dies, Sant Julià de Vilatorta va rebre el segell Infoparticipa per tercer any consecutiu. El segell, elaborat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, premia aquells ajuntaments que es caracteritzen per una major transparència, bona comunicació i foment de la participació ciutadana. L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha obtingut un resultat del 98,08% d’indicadors validats pels organitzadors d’Infoparticipa. I, respecte a Osona, només ha estat superat per les poblacions de Manlleu, Vic i Sant Hipòlit de Voltregà.

 • Concert-Homenatge a Santi Riera Concert-Homenatge a Santi Riera 17 de març de 2019

  Per recordar la figura de Santi Riera Subirachs, mort el dia 11 de març de 2018, l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta vol recordar la seva figura amb un concert-homenatge a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Vic i la narradora Anna Casadevall que interpretaran el conte musical “En Pere i el Llop”. S’ha escollit aquesta obra de Prokifiev pel seu vesant didàctic que encaixa molt bé amb la passió que en Santi sentia per a la pedagogia musical.

 • Càpsula 2019 Més de 1200 joves participen a les jornades Càpsula 17 de març de 2019

  Els passats 13,14 i 15 de març va tenir lloc a Vic la cinquena edició de Càpsula, unes jornades d’orientació acadèmica i professional dirigides als joves de la comarca.

 • Un Bibliobús renovat i amb més serveis 12 de març de 2019

  Aquesta setmana la Diputació de Barcelona renovarà el Bibliobús Guilleries, un dels serveis culturals regulars que ofereix al nostre municipi.

 • Ajuntament L’Organisme de Gestió Tributària demanarà cita prèvia en tots els seus tràmits 8 de març de 2019

  Des de l’1 de març l’Organisme de Gestió Tributària ha posat en marxa el nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines de manera, un canvi que afectarà a la majoria de tràmits i consultes de manera que s’estableix la cita prèvia com a sistema obligatori.

 • Avís cendres de llar de foc o estufa Atenció amb les cendres de la llar de foc! 7 de març de 2019

  L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta vol recordar la importància d’apagar i abocar correctament als cubells les cendres de llars de foc.

 • Infoparticipa 2018 Sant Julià de Vilatorta, un dels ajuntaments més transparents de la comarca 6 de març de 2019

  El municipi de Sant Julià de Vilatorta rebrà el segell Infoparticipa per tercer any consecutiu. El segell, elaborat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, premia aquells ajuntaments que es caracteritzen per una major transparència, bona comunicació i foment de la participació ciutadana. L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha obtingut un resultat del 98,08% d’indicadors validats pels organitzadors d’Infoparticipa. I, respecte a Osona, només ha estat superat per les poblacions de Manlleu, Vic i Sant Hipòlit de Voltregà.

 • Crònica del Ple de 25 de febrer de 2019 26 de febrer de 2019

  El dilluns 25 de febrer es va dur a terme la sessió de Ple de l’Ajuntament

 • Meteovilatorta recupera la històrica estació meteorològica del museu arqueològic de l’Esquerda 20 de febrer de 2019

  Meteovilatorta i el projecte MeteoGuilleries en col·laboració amb l’Ajuntament de Roda de Ter i el Museu Arqueològic de l’Esquerda  han posat en marxa la recuperació de l’antiga estació meteorològica del jaciment.

 • Contenidors de roba Sant Julià va recollir 13.890 quilos de roba durant el 2018 19 de febrer de 2019

  Durant el 2018 es van realitzar fins a 149 buidatges de contenidors amb un total de 13.890 quilos de roba recollida a Sant Julià de Vilatorta

 • 22è Ral·li Esprint Sant Julià Arriba el 22è Ral·li Esprint Sant Julià! 18 de febrer de 2019

  Aquest diumenge es correrà la 22a edició del Ral·li Esprint Sant Julià

 • Cartell del dijous llarder El casal d'avis Font Noguera prepara el dijous llarder 18 de febrer de 2019

  La junta del casal ja es prepara pel dijous llarder.

 • El PDeCat demana que es reactivi el bar del Pavelló 13 de febrer de 2019

  L'oposició es queixa que el bar del Pavelló no dona servei, i que cal que un nou concessionari es faci càrrec de la gestió del servei. Fins ara, la gestió estava encomanada a Jordi Creus, que per mutu acord amb l'equip de govern va deixar el servei el passat novembre de 2018.

 • Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta Oberta la convocatòria de la plaça d’auxiliar tècnic de joventut 11 de febrer de 2019

  Obert el període per concórrer a la convocatòria per a cobrir la plaça d’auxiliar tècnic de joventut una vegada modificades les bases reguladores.

 • cartell de les activitats Gaudeix del Parc 6 de febrer de 2019

  Gaudeix del parc és un programa d'activitats gratuïtes que ofereix l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. 

 • Modificació de l'ordenança d'horaris de tancament de bars i restaurants 5 de febrer de 2019

  El Ple de l'ajuntament va aprovar la modificació l'ordenança municipal reguladora dels horaris de tancament dels establiments de bar i restauració

 • Plànol obres de pavimentació de l'aparcament de la zona industrial Obres de pavimentació de l'aparcament del polígon industrial 5 de febrer de 2019

  Durant les pròximes setmanes s'iniciaran les obres de pavimentació de l'aparcament amb l'objectiu d'allunyar els sorolls de les zones residencials i ordenar el sector

 • S'incorpora el nou vigilant municipal S'incorpora el nou vigilant municipal 1 de febrer de 2019

  S'incorpora un nou vigilant municipal interí per donar suport al servei i, d'aquesta manera, el municipi disposarà de vigilant municipal matí i tarda per cobrir la baixa laboral d'un dels efectius.

Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40
Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40