29è Concurs de pintura ràpida i 2n sketchcrawl Vilatorta

Dimecres, 12 de maig de 2021 a les 00.00 h

El Concurs de pintura ràpida enguany arribarà a la 29a edició amb la segona trobada d’sketchcrawl, una activitat lúdica que es practica arreu del món i que pretén que la gent que hi participi dibuixi diversos espais. Consulta les bases aquí

En aquesta ocasió es proposa plasmar l’ambient del Keramik-Fira del Tupí, al parc de les Set Fonts. La proposta començarà a les 2/4 de 5 de la tarda del dissabte 29 de maig, davant  l'Aula de Cultura. Totes les persones que hi participin hauran de dur una llibreta i els estris que facin servir per pintar i dibuixar –ja siguin retoladors, aquarel·les, ceres, llapis, ploma, bolígrafs o tintes. Aquesta activitat és gratuïta i obert a tots els perfils i edats, des de principiants fins a professionals.

El concurs de pintura que es farà el dissabte 29 de maig, coincidint amb el Keramik-Fira del Tupí hi podran participar tots els artistes de qualsevol edat, categoria i tècnica Les inscripcions i segellat de teles i suports es farà a l'Aula de Cultura entre les 3 i les 4 de la tarda i les obres s’hauran d’entregar abans de les 8 del vespre. S’atorgarà un primer premi de 600 euros més una nit d’hotel, un segon premi de 400 euros i el premi especial aquarel·la també de 400 euros a més d’un primer i un segon premi juvenil i tres categories de premis infantils. El concurs és patrocinat i organitzat per l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i l’Escola de dibuix i l’assessorament de Tendències d’Art d’Osona. Com és habitual, l’organització oferirà berenar i un recordd e la trobada a tots els participants del concurs de pintura i de la trobada d’sketchcrawl.

Quin cost té:

Gratuït

Aula de Cultura

Plaça de l'U d'octubre, núm. 2 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Adreça electrònica: sjv.pij@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 12.05.2021 | 13:53