Taller de Nadal: Troba el teu Tió

Dissabte, 4 de desembre de 2021 de 10.00 h a 12.50 h

El dissabte 4 de desembre tindrà lloc el Taller de Nadal: troba el teu Tió. Un taller per a famílies pensat per fer al llarg del matí al bosc de les Roques. El preu és de 5 euros per tió. 

Enguany el taller ha canviat de format i implicarà la participació i enginy de tots els membres de la família per aconseguir el seu tió. Així doncs, tota la família haurà de buscar i trobar, mitjançant unes pistes, les diferents parts del tió per tal del poder-lo construir.

El taller es durà a terme al bosc de les Roques i tindrà com a punt d'inici les escales de l'Av. Sant Llorenç amb el Carrer de les Roques. 

Les famílies s'hauran d'apuntar al taller a través del següent enllaç i el pagament dels 5 euros es farà abans d'iniciar l'activitat. 

Esteu preparats i preparades per trobar i construir el vostre tió? 

Ja arriba Nadal i a Sant Júlia de Vilatorta ja arriben els tions, però problema! A la nit els follets, ens han amagat els tions pel bosc i els hem de buscar i muntar, seràs capaç? Sinó el tió no vindrà i no cagarà! T'esperem perquè tu que ets llest/a, valent/a i intrèpid/a, ens ajudis i puguis muntar el teu tió.

Quin cost té:

5 €

Adreça:

Escales de l'Av. Sant Llorenç amb el Carrer de les Roques

Darrera actualització: 12.11.2021 | 13:42