Presentació del Llibre "Maricona" d'Unai Avilés

Dimarts, 28 de juny de 2022 de 19.30 h a 20.30 h

El proper dimarts 28 de juny, en motiu del dia Internacional de l'orgull LGTBIQ+. L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta vol donar veu als membres d'aquest col·lectiu que estan vinculats a Sant Julià de Vilatorta. Unai Avilés presentarà el seu llibre Maricona, el qual parla del bullying i la LGTBIfòbia, des de l'experiència personal. La presentació serà a 2/4 de 8 del vespre a l'Aula de Cultura. 

El llibre elaborat conjuntament amb Alana García, qui n'ha fet les il·lustracions, està esdevenint un èxit en vendes a Amazon. Tal com es presenta a la mateixa plataforma aquest és "un llibre ple de sentiment que no entén de gèneres ni "condició sexual" de cap tipus i menys d'etiquetes. L'abús, la intolerància cap a les minories i la homofòbia des del punt de vista més íntim i especial amb l'objectiu d'acompanyar-te en un procés d'apodarament"

L'acte de presentació, el qual es farà en motiu del dia Internacional de l'orgull LGTBIQ+, també anirà acompanyat per la llegida del manifest per part de Pedro Cayuela. 

Us animem a tots i a totes a assistir-hi!

Quin cost té:

Gratuït

Aula de Cultura

Plaça de l'U d'octubre, núm. 2 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Adreça electrònica: sjv.pij@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 23.06.2022 | 14:47