Junts el somni és més gran

Divendres, 21 d'abril de 2023 de 18.30 h a 19.30 h

La cantata “Junts el somni és més gran” emmarcada dins el projecte del Cantem Junts, tindrà lloc el proper divendres, 21 d’abril, al camp de futbol de Calldetenes, a 2/4 de 7 de la tarda. Serà l’última edició del projecte. L’edició del Cantem Junts d’enguany és molt especial, per moltes raons, però en n’hem de destacar una: el renaixement del projecte després d’una pandèmia que ens ha canviat les vides i que va segar la darrera edició.

Una de les essències del projecte va relacionada amb l’adjectiu JUNTS. En aquest sentit, es treballa molt intensament amb tots els nens i nenes la idea que, quan som capaços d’unir forces i energies, podem fer coses molt grans. Fins i tot en pobles petits com els que participen al projecte, es poden fer coses espectaculars. I, per què no, no només podem fer coses grans sinó també somniar junts. D’aquí el títol des l’espectacle que presenten en aquesta edició: Junts, el somni és més gran.

En el projecte hi participen 728 alumnes de 1r a 6è de primària de les següents escoles: El Roser i Escola Bellpuig (Sant Julià de Vilatorta), Escola Sant Marc (Calldetenes),Escola Mossèn Cinto (Folgueroles) ,Escola Jacint Verdaguer (Santa Eugènia de Berga) , Escola de Vilanova de Sau (Vilanova de Sau).

L’espectacle està dedicat al circ, com a bressol de somnis, il·lusions, imaginació, fantasia. Presenten l’espectacle que s’havia de portar a l’escenari el 2020, però l’han adaptat un xic per tal de no obviar el temps que acabem de viure tots plegats. Per això la primera cançó, de Miki Nuñez, Escriurem, on tots els nens i nenes faran bategar un cor, de nou, i ens cantaran “un nou dia ha començat, em llevo al teu costat, respires lentament”. Amb aquesta introducció desembocaran, ara sí, al món del circ, de les il·lusions, de la imaginació.

Tots els infants lluiran unes samarretes de colors, posats per gammes, per tal que visualment el públic també gaudeixi. I tot això, acompanyat de tot de detalls relacionats amb el circ ideats per Josep Cañete (clown), com una exhibició amb corda i teles per part d’un acròbata, i altres detalls que el públic anirà descobrint.

En la vessant estrictament musical, el cor serà acompanyat per Guillem Soler al piano (que ha fet també tots els arranjaments), Pep Solà (bateria) i Franco Molinari (contrabaix) i dirigit per Buia Reixach i Feixes,  directora artística del projecte, coordinadora, productora.

A continuació, el programa que s’interpretarà:

Junts, el somni és més gran

Escriurem                            de Miki Núñez

Mr Xips                                Grup infantil El Ruc català

Alegria                                 Cirque du soleil

Quan tot s’enlaira                Txarango

El circ                                  Toni Giménez

We are the world                 Michael Jackson

Million dreams                     del film The greatest Showman

This is me                            del film The greatest Showman

Darrera actualització: 13.04.2023 | 09:30