Celebració dels 15 anys de l’Institut les Margues

Diumenge, 15 de maig de 2022 de 10.00 h a 19.00 h

El 15 de maig l’Institut les Margues viurà una jornada de germanor per celebrar els 15 anys de vida de l’Institut Les Margues. Durant tot el dia, hi haurà un seguit d’activitats.

Començaran amb una caminada a les 10h. del matí. Paral·lelament, al llarg del matí, es faran jocs per a tota la família al pati de l’institut.

Per agafar forces, a les 14h., tindrà lloc un dinar (o bé un entrepà de botifarra, o bé un entrepà vegà). El preu oscil·la entre 5 o 7 euros, en funció si es vol acompanyar de guarnició o no. Els tiquets, gestionats per l’AFA del centre, es poden comprar a través del centre o al punt d’informació de Folgueroles.

Més tard, a les 16h, xerrada amb el psicopedagog F. Javier Valverde, autor del llibre 40 marrones con hijos adolescentes y cómo afrontarlos con cariño.

I per últim, concert amb Bernat Riera Comajoan, músic multiinstrumentista de l’Esquirol (Osona) que des de fa anys es dedica a muntar espectacles musicals de tots els estils i per totes les edats, qui ens versionarà temes d’aquests darrers 15 anys.

Quin cost té:

Gratuït. Dinar entre 5 i 7 € amb inscripció prèvia

Adreça:

Institut les Margues Calldetenes

Darrera actualització: 29.04.2022 | 14:06