Creació d'un fanalet - Setmana de l'Artesania

Dissabte, 24 d'octubre de 2020 de 18.00 h a 19.00 h

El dissabte 24 d'octubre, a les 6 de la tarda, es retransmetrà pel canal de Youtube de l'Ajuntament un taller de creació d'un fanalet ceràmic a càrrec de Tanit Salvador. Aquesta activitat ensenya des de zero a construir un fanalet amb pasta blanca per modelar que no necessita cocció. Des de la seva construcció a la decoració. S'ha de tenir en compte que aquest fanalet serà per interiors i s'haurà d'utilitzar amb una espelma de led, per evitar accidents. Anima't i crea el teu fanalet!

La ceramista vilatortina Tanit Salvador va néixer a Barcelona l'any 1984.
És una mare treballadora que intenta mantenir viva la creativitat i el món fantàstic que viu en el seu cervell, dintre de les possibilitats que em deixa el seu dia a dia.
Les àrees artístiques que la fan sentir bé són la il·lustració, la pintura i la ceràmica.
Apassionada pel món de la natura va estudiar CFGS de Paisatgisme i Medi Rural, posteriorment CFGS d'Arts Aplicades al Mur a l'Escola d'Art i Superior Disseny de Vic i finalment el postgrau d'il·lustració en BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona. El seu primer contacte de veritat amb el món del dibuix va ser d'adolescent i en concret amb el Manga a l'Escola Joso de Barcelona.
Amb la ceràmica el que sap és gràcies a diferents monogràfics i als meus pares, ceramistes també.
En l'àmbit professional ha participat en diferents fires d'artesania: Fira del Tupí, Fira de Breda, Fira POU, Fira d'Artesans Festa Major del Prat de Llobregat.
Ha participat en diferents edicions del projecte de Parelles Artístiques a Vic, Osonament (com a parella artística), fa anys que organitza el concurs Manga de Manlleu, i l'any 2018 va guanyar un primer premi en la Fira del Còmic a Folgueroles.
En l'actualitat viu a Sant Julià de Vilatorta, fa tallers d'il·lustració, aquarel·la, ceràmica i està preparant una exposició de pintura i ceràmica pel setembre del 2021 a l'Escola d'Aparelladors i d'Arquitectes de Vic.

 

Adreça:

Canal de Youtube de l'Ajuntament

Darrera actualització: 16.10.2020 | 11:59

Imatges

Cartell Setmana Artesania 2020 Sant Julià de Vilatorta