Diada de Sant Jordi a Sant Julià de Vilatorta

Divendres, 23 d'abril de 2021 de 08.00 h a 20.00 h

Celebració de la diada de Sant Jordi a Sant Julià de Vilatorta. Venda de roses i a la pèrgola de la plaça de Catalunya "Estenem poesia", amb estenedors d'on hi penjarem poesies, poemes i textos que podeu agafar per llegir i endur-vos a casa.

Horaris i localització de les parades de roses:

  • AFA Bellpuig: Matí a l’avinguda Nostra Senyora de Montserrat, 19-21 i tarda a la plaça de Catalunya
  • AMPA Col·legi el Roser: Tot el dia a l’avinguda Puig i Cunyer, 1 i a la plaça de Catalunya
  • Alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut les Margues: A la tarda a la plaça de Catalunya

Estenem Poesia és una iniciativa d’Òmnium Cultural que consisteix en cobrir de poesia un espai emblemàtic del nostre poble. La gràcia de tot plegat és que tothom qui s’acosti a l’estesa podrà agafar el poema que més li agradi, i qui ho vulgui podrà estendre-hi la seva propia creació.

Enguany a Sant Julià, volem fer que aquesta sigui una iniciativa més viva i participativa que mai. Per aquest motiu us proposem participar a Dibuixem Poesia, una iniciativa que té per objectiu foment la creativitat de grans i petits. Per participar, només cal acostar-se a la plaça, escollir un poema (us el podeu emportar a casa) i en una cartolina de paper que trobareu a la mateixa plaça, podreu dibuixar el que us transmet la poesia escollida. En acabar només cal que feu una fotografia al dibuix i ho pengeu a l’Instagram, etiquetant l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta @aj_sjv i fent servir les etiquetes #dibuixempoesia #estenempoesia. Tots els participants entraran al sorteig d’un val de 20 euros per anar a gastar a qualsevol dels comerços de poble.

Per tal que aquesta sigui una iniciativa segura, cal que tothom porti el seu propi material de dibuix, sempre que ús vulgueu quedar a fer el dibuix a la plaça. Si voleu fer el dibuix a casa, només cal agafar el poema escollit i una de les cartolines que oferim per poder fer el dibuix.

 

Adreça:

plaça de Catalunya

Darrera actualització: 22.04.2021 | 14:17