Dones en marxa!

Diumenge, 6 de març de 2022 de 10.00 h a 14.00 h

Aquesta activitat, adreçada únicament a dones, nenes i àvies cis i trans, es tracta d'una caminada la qual compta amb dos recorreguts de diferents nivells perquè sigui apta per a totes les persones participants. L'objectiu de la caminada i de la seva metodologia és visibilitzar el paper i el protagonisme de les dones en la lluita pels seus drets i crear un espai on compartir esport i temps lliure amb diferents dones del poble.

 

La caminada tindrà lloc el diumenge 6 de març a les 10 del matí i es sortirà de la Zona Esportiva, lloc on també s'acabarà. Un cop arribades totes les participants, es procedirà a l'entrega de premis que es donaran per sorteig segons el número de dorsal. Aquests es donaran a les persones que estiguin presents en aquell moment, per aquest motiu, es recomana no marxar fins que no s'hagi finalitzat l'entrega.  

La participació a la caminada és gratuïta però és necessària la inscripció prèvia a través del següent enllaç. Un cop inscrites, s'haurà de passar per l'ajuntament  a buscar el dorsal corresponent. L'horari de recollida dels dorsals serà els dimarts i dijous a la tarda.

Quin cost té:

Gratuït (inscripció prèvia)

Pavelló Esportiu Municipal

Avinguda de Sant Llorenç, 80 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 812 28 95
Fax: 93 812 20 63
Adreça electrònica: sjv.pij@vilatorta.cat
Adreça electrònica: sjv.ajuntament@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 10.02.2022 | 10:41