Esport en valors a Sant Julià de Vilatorta

Divendres, 6 d'octubre de 2023 de 17.30 h a 19.00 h

Divendres 6 d'octubre comença un nou curs d'Esport amb Valors. L'activitat coordinada per l'Associació EVAL, es farà cada divendres de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda a la pista Poliesportiva del Carrer de Sant Roc.

L’activitat Esport amb Valors treballa amb la metodologia de “futbol al carrer”, la qual té unes peculiaritats concretes. La dinàmica consisteix en realitzar un primer temps de diàleg on es potencia la paraula i la participació de tots i totes. Aquest espai serveix per conèixer-nos i també per escollir conjuntament l’esport o el joc que volem practicar i les normes que volem seguir. A continuació, es desenvolupa el joc escollit. L’activitat finalitza de tal manera que els i les participants poden valorar el joc tenint en compte diferents valors: de treball en equip, el joc net i el respecte de les normes acordades. 

L’extraescolar és gratuïta i està adreçada a infants del municipi a partir de 8 anys. Per poder-hi participar, és indispensable fer arribar la inscripció prèvia a l’Ajuntament o al Punt Jove Tortí. 

INSCRIPCIONS (obertes tot l’any fins a omplir límit participants)

AJUNTAMENT: cada dia de 10h a 14h i dimarts i dijous de 17h a 19h

PUNT JOVE TORTÍ: dilluns i dimecres de 17h a 20h (edifici Ca l’Anglada, 1r pis)

Per formalitzar la inscripció, cal que feu arribar el full d’inscripció signat, la targeta sanitària del menor o la menor, juntament amb la còpia del DNI del pare o mare. Les inscripcions són limitades, per aquest motiu, s'acceptaran per ordre d'arribada. 

L’assistència a l’activitat no és obligatòria i la responsabilitat de què hi assisteixin o no és de les famílies. De totes maneres, demanem compromís en cas de formalitzar la inscripció, ja que les places són limitades. L’organització no es fa responsable dels infants i joves que no hi assisteixen. En cas d’iniciar l’activitat, cal quedar-se fins que finalitzi. 

Per a més informació, podeu escriure al correu mcomasp@cssosona.cat o bé al telèfon 630.615.341

Podeu seguir l’activitat a l’Instagram de l’Associació EVAL @esport_amb_valors i a @puntjovetorti

Quin cost té:

Gratuït

Pista poliesportiva

Av. Sant Lllorenç, 80 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 812 28 95
Fax: 93 812 20 63
Adreça electrònica: sjv.pij@vilatorta.cat
Lloc web: www.santjuliavilatorta.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 04.10.2023 | 14:08