Inauguració del mural ceràmic a la sala de plens de l'Ajuntament

Dissabte, 29 de maig de 2021 de 16.00 h a 16.30 h

El dissabte , a les 4 de la tarda, a la sala de plens de l'Ajuntament es farà la inauguració del mural ceràmic que va guanyar el Concurs de Ceràmica i Terrissa “Memorial a Joan Capdevila” 2019, un mural dissenyat i realitzat per la ceramista Sol Roca i titulat “Diàleg”.

Diàleg és l’obra guanyadora del Concurs de Ceràmica i Terrissa “Memorial a Joan Capdevila” 2019. El premi consistía en una dotació de 10.000€ per l’execució del projecte i 1.500€ per la idea.

Diàleg és una proposta de mural ceràmic construïda amb pasta ceràmica d’alta temperatura, gres i acolorida amb engalbes de tons terrosos, blaus i grisos buscant unes games de tons suaus i un acabat mat.

Està feta a mà amb torn i mitjançant la construcció de diferents formes que recorden els tupins. El treball de la modularitat ha estat la clau per buscar una composició equilibrada en la distribució de cada una de les peces, així com el treball del ple i el buit – en l’espai que no es veu i que és intangible.

*Sol Roca és llicenciada en Belles Arts, Mestra d’educació especial i ha realitzat el CFGS de Ceràmica Artística a l’Escola d’Art de Vic. Autora i coordinadora del projecte Va d’Art, ha treballat com artista en diferents projectes en relació a l’art i temes socials com “cartes d’amor” i ”l’última ciutat”.

 

Quin cost té:

Gratuït

Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

Plaça de l'U d'octubre, núm. 1 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Telèfon:93 812 21 79
Adreça electrònica: sjv.ajuntament@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 10 del matí a 2 de la tarda i els dimarts i dijous també de 5 a 8 de la tarda.
Es tancarà les tardes d'agost i de les següents vigílies de dies singulars: 5 de gener, 1 d'abril i 7 de desembre.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 27.05.2021 | 12:54