Jornada de curses ciclistes a Sant Julià de Vilatorta el 5 de juny

Dissabte, 5 de juny de 2021 de 09.00 h a 20.00 h

El proper dissabte 5 de Juny de 2021 es fa tota una jornada de curses ciclistes a Sant Julià de Vilatorta que tindran la sortida i arribada al polígon de la Quintana. Es començarà a les 9 del matí amb la cursa de Copa Catalana Júnior i a partir de les 4 es fan les curses de Copa Catalunya de Promoció des de pre-benjamí a infantil.

Es començarà a les 9 del matí amb la cursa de Copa Catalana Júnior amb un recorregut de 103 km amb dues pujades al Coll de Mansa, després Collsesplanes, Coll de Revell, Viladrau i Sant Julià de Vilatorta. L’hora d’arribada està prevista al voltant de les 12 del migdia. En aquesta edició ja hi ha confirmada la participació de 3 equips francesos i algun corredor del poble. Participació prevista de 90 corredors.

A la tarda a partir de les 4 i en un circuït de 1,3 km dintre del polígon, es fan les curses de Copa Catalunya de Promoció des de pre-benjamí a infantil. Cada una d’elles amb un nombre diferent de voltes segons la categoria. Participació prevista de 100 corredors.

Finalment, a partir de les 6 de la tarda es fa la cursa de Copa Catalana Cadet i Júnior Fèmina, en el mateix circuit es faran 40 voltes per completar el 52 km de la cursa. Participació prevista de 70 corredors.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Polígon la Quintana

Darrera actualització: 03.06.2021 | 14:55