Jornada de portes de obertes a l'institut Les Margues-Calldetenes

Dijous, 31 de març de 2022 de 17.00 h a 20.00 h

La jornada de portes obertes al Batxillerat es farà de manera presencial, el  dijous 31 de març. Es farà la xerrada prevista pel 29 de març conjuntament amb les visites guiades a l’Institut Les Margues. Cal demanar cita prèvia aquí, i han de reservar hora totes les persones de la família que assistiran a la visita. Recomanaríem un màxim de dues persones per família.

Si voleu més informació sobre aquestes visites, o sobre qualsevol aspecte relacionat amb la preinscripció i matriculació, us podeu adreçar a secretaria@institutlesmargues.cat

Requisits d’accés: No pot assistir a la visita al centre educatiu cap persona que presenti simptomatologia compatible amb la covid-19, ni que tingui una prova positiva per covid-19 o hagi estat designada com a contacte estret d’un cas positiu en els 7 dies anteriors i que tingui indicació de quarantena. En cas que se sigui un contacte estret immunitzat, és recomanable disposar d’un TAR negatiu per participar a la visita.

Mesures de protecció i prevenció necessàries: 

Distància: Es recomana el manteniment de la distància mínima de seguretat (1,5 metres) entre les persones del grup de la visita, excepte si són convivents.

Mascareta: Totes les persones visitants han de portar la mascareta perfectament col·locada, de manera que cobreixi el nas i la boca, exceptuant aquells casos en què l’ús estigui contraindicat. Sempre, seguint la normativa vigent.

Higiene de mans: Tothom que accedeixi al centre educatiu ha de realitzar rentat o higiene de mans.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Institut Les Margues-Calldetenes

Darrera actualització: 25.03.2022 | 13:26