Juga al Geocachtortí

Del 13 a les 08.00 h al 14 de febrer de 2021 a les 23.59 h

Aquest és el tercer cap de setmana per participar al “Geocachtortí”. Segueix les noves pistes que et donem i troba un dels tupins amagats!

Després de les dues primeres setmanes de Geocachtortí, arriben les noves pistes! A la imatge adjunta trobareu les pistes per descobrir on s'han amagat els tres nous tupins i, com sempre molt fàcil, un cop trobis qualsevol dels tupins fes-ne una foto i publica-la a Instagram amb l'etiqueta "geocachtortí" i etiquetant a l'Ajuntament.

Recordar que un cop feta la fotografia sempre cal deixar el tupí al mateix lloc on s'ha trobat.

Encara no hi has participat? Si és la primera setmana que participes i no saps com funciona, t'ho expliquem!

En què consisteix?

Molt fàcil. Nosaltres amagarem tres tresors (tres tupins de terrissa) en tres ubicacions dins el nostre municipi. Cada setmana, els amagatalls seran diferents.

Intentarem que sempre n'hi hagi un dins el nucli urbà i els altres dos tupins a les rodalies. D'aquesta manera, tothom, sigui quin sigui el seu nivell i estat físic, en podrà sortir a buscar ni que sigui un d'ells. No cal trobar-los tots tres per participar, tan sols se'n trobi un, ja s'entrarà al sorteig.

Llavors, cada dijous, es publicaran a les xarxes socials de l'ajuntament i la seva pàgina web, dues pistes per cada tresor. Les pistes poden ser de qualsevol mena, des de coordenades geogràfiques, fins una frase, una estrofa d'una caramella... La intenció és que a més de caminar una mica, els fem pensar també.

Els tresors es podran buscar, una vegada publicades les pistes, durant tot el dissabte i el diumenge. El Geocaching és una activitat que podreu fer amb els més petits de la casa.

Entre tots els caçadors de tresors (és a dir entre tothom que en trobi com a mínim un) es sortejaran dos vals per un import de 20 euros per gastar en els comerços de la nostra associació de comerciants.

Per entrar al sorteig, s'haurà de fotografiar el tresor trobat i etiquetar a l'instagram de l'Ajuntament amb l'etiqueta "geocachtortí"

Entre tots els participants d'aquella setmana, es farà el sorteig.

És important recordar que els tresors (els tupins) no es poden tocar, ni endur-se'ls del lloc on son amagats, sinó només fotografiar i enviar l'etiqueta.

Molta sort a tothom i segur que trobareu tots els tupins!

Darrera actualització: 13.02.2021 | 16:28