L'AFA del Roser convoca a manifestar-se davant el Col·legi El Roser

Dissabte, 5 de març de 2022 de 10.00 h a 13.00 h

L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) del Col·legi El Roser ha cridat a tot el poble a manifestar-se davant el Col·legi El Roser aquest dissabte 5 de març a les 10 del matí. El Col·legi havia anunciat per aquest dissabte Jornada de Portes Obertes, i l'AFA ha volgut reconvertir la jornada en reivindicativa.

Comunicat de WhatsApp de l'AFA El Roser:

‼️COMUNICAT URGENT DE L’AFA EL ROSER‼️
Es convoca a les 10h del proper dissabte dia 5 de març a:
totes les famílies, alumnes, professors/es, treballadors de l’escola, exalumnes, afa bellpuig, afa folgueroles, alcalde i tot el poble i qui vulgui assistir, a MANIFESTAR i/o donar suport a la oposició davant de la decisió presa ahir per part del patronat a tancar l’escola el roser, que segons diuen, s’ha fet tot el possible.
També premsa local i autonòmica. Es llegiran manifestos per comunitats i es farà una pancarta gegant dient: sense ajuntament, sense patronat, sense departament NO HI HA ESCOLA. Son 125 anys d’escola, 3 generacions d’història i un equip escolar amb molt potencial que representa un valuós actiu humà per l’escola.  
No s’ha valorat una proposta concreta pel futur dels nostres fills ni abans de que el patronat decidís tancar l’escola, ni després. Tenim una sensació absoluta de desconcert en tots els àmbits que afecta. I no donen respostes a les nostres preguntes.
Estimem la nostra escola i els nostres fills no estan en venda!!!
Animem a tots a fer pancartes i soroll. 
Es recolliran signatures el mateix dia.
Volem escoltar-vos.
SOM POBLE, SOM UNA PINYA!!!
JO❤️EL ROSER
JUNTA AFA EL ROSER

Darrera actualització: 03.03.2022 | 17:10