Marató de vacunació covid-19 al CAP de Santa Eugènia de Berga

Dimecres, 7 de juliol de 2021 de 11.00 h a 15.00 h

L'equip d'atenció primària de Santa Eugènia de Berga organitza una marató de vacunació contra la covid-19 el proper dimecres 7 de juliol. Serà de les 11 del matí a les 3 de la tarda. Hi està convocada tota la població a partir de 16 anys. I no caldrà demanar cita prèvia per vacunar-se.

El Departament de Salut ha organitzat maratons de vacunació a catorze municipis de la Catalunya Central, cinc dels quals són d'Osona. Són a partir d'aquest dijous i durant la primera quinzena de juliol a Manlleu, Roda de Ter, Vic, Santa Eugènia de Berga i Torelló.

 

A qui va adreçat?

Està adreçada a les persones que pertanyen a les àrees bàsiques on es fa la vacunació, que no tenen cita prèvia, que no hagin passat la Covid en els darrers sis mesos i estiguin dintre dels grups oberts a rebre la vacuna.

 

Quina documentació es necessita?

Per poder rebre la vacuna només caldrà presentar-se al lloc de vacunació i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu.

La previsió és administrar en aquestes maratons prop de 5.000 vacunes que se sumaran a la campanya oberta als punts de vacunació poblacionals que hi ha oberts a la Regió Sanitària de la Catalunya Central.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Centre d’Atenció Primària (CAP) Santa Eugènia de Berga C. de les escoles,1, 08507 Santa Eugènia de Berga. Telèfon 938 854 556

Darrera actualització: 06.07.2021 | 13:51