Presentació del llibre "Guilleries i Vall de Sau"

Dimecres, 6 d'octubre de 2021 de 18.30 h a 19.30 h

Aquest dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, es presentarà a la llibreria Muntanya de Llibres de Vic el llibre de passejades i excursions Guilleries i Vall de Sau, d’Oscar Farrerons, publicat per Farell. 

L’autor estarà acompanyat per Lluís Santanach, vicepresident de la Unió Excursionista de Vic.

Al llibre hi trobem 16 passejades i excursions per a tots els públics, de poca dificultat, per descobrir la natura i el patrimoni històric i cultural de les Guilleries i la Vall de Sau. La majoria es poden fer en menys de dues hores, amb desnivells força ajustats, sense renunciar a pujar a alguns dels cims més espectaculars, com Sant Miquel de les Formigues. Pel que fa a les Guilleries hi trobem excursions fins a Puig-l’agulla, les avetades d’Espinelves, el salt de la Minyona i Sant Llorenç del Munt o els boscos de Sant Hilari, entre d’altres. A la Vall de Sau podrem anar per la Ruta dels Molins de Calldetenes, recórrer els paisatges de mossèn Cinto Verdaguer o arribar fins al jaciment de L’Esquerda, a Roda de Ter.

Oscar Farrerons és excursionista, arquitecte i doctor en Enginyeria Multimèdia. Entusiasta del Montseny i els seus voltants, ha publicat nombrosos llibres i articles relacionats amb aquest territori com, per exemple, El paradís del Montseny o Racons del Montseny amb aigua.

Quin cost té:

gratuït

Adreça:

Llibreria Muntanya de Llibres Carrer de Jacint Verdaguer, 31 Vic

Darrera actualització: 05.10.2021 | 10:56