Taller per a famílies contra l'assetjament escolar

Dimarts, 15 de juny de 2021 de 19.15 h a 20.15 h

Dimarts 15 de juny, a 1/4 de 8 del vespre,es durà a terme de manera telemàtica el taller dirigit a famílies “El risc del Bullying. Què fer com a pares i mares davant l’assetjament escolar?” a càrrec de l’educadora Rosa Antolín i dirigit a totes les famílies d’alumnat de les escoles de Sant Julià de Vilatorta. Cal fer inscripció prèvia a sjv.pij@vilatorta.cat. Per accedir al taller cliqueu aquí

Els objectius d’aquest taller són oferir un espai educatiu on els pares i mares puguin reflexionar, preguntar i obtenir indicacions envers com acompanyar els nostres fills i filles davant l’assetjament escolar. Es tracta de poder fomentar el clima de bona convivència, donada la situació actual de crisis sanitària, senyalem essencial conversar al voltant del vincle social. Apuntem com a fonamental el tractament de la violència com a concepte clau en la relació humana per tal de vetllar per la comunitat.

Es tracta d’un taller organitzat amb la cooperació de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona i esperem que sigui un taller útil per a les famílies i per a millorar la convivència a les nostres escoles del nostre municipi.

 

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Telemàtica

Darrera actualització: 02.06.2021 | 13:54