Informació important sobre el Casal d'estiu municipal 2024

Dilluns, 13 de maig de 2024 a les 09:00

Degut a la inquietud de diverses famílies s’ha pres la decisió de fer un canvi d'espai traslladant el casal a les instal·lacions del Col·legi el Roser. Us informem també que les inscripcions al casal s’allarguen fins al dijous 16 de maig.

Ens agradaria explicar diversos motius que ens han fet fer aquests canvis:

1. Seguretat i control dels nens: entenem les vostres preocupacions sobre la seguretat dels vostres fills durant el Casal, ja que l'espai del parc de les 7 fonts és ampli i obert, i això originava aquesta preocupació. Cal destacar que teníem previstes mesures per garantir la seguretat en tot moment i que el nostre personal està altament capacitat per vetllar i garantir el benestar i la seguretat dels petits durant tot el Casal.

2. Projecte del pati a l'escola Bellpuig: desafortunadament, hem de comunicar-vos que el pròxim projecte del pati a l'escola Bellpuig ha estat cancel·lat per aquest any a causa de problemes amb la subvenció. No obstant això, segurament es durà a terme aquest projecte l'any vinent i estem buscant alternatives per executar les activitats programades en uns altres espais. A més les ombres que disposàvem en els espais destinats al Casal no eren suficients.

3. Preparats per a les onades de calor: Amb les previsions d'onades de calor per aquest estiu, volem assegurar-vos que hem pres mesures per garantir el confort dels vostres fills durant el Casal. L'espai cedit per El Roser disposa d'ombra i arbrat que proporcionarà refugi del sol. A més, tenim aules disponibles per a activitats encobertes i disposarem d'instal·lacions adequades en cas de pluges.

4. Servei de menjador a càrrec de l'escola El Roser: Aquest canvi ens permet poder oferir un servei de menjador, que anirà a càrrec de l'escola El Roser. La seva cuina pròpia i de proximitat, juntament amb el monitoratge qualificat i d'experiència, asseguren una proposta amb garanties per als vostres fills.

Per tots aquests motius i valorant les diferents opcions, aquest any el casal d'estiu municipal de sant julià de Vilatorta NO es farà a les Set Fonts com estava previst inicialment, sinó que es durà a terme a les instal·lacions del col·legi el ROSER, mantenint sempre el projecte i l'equip de LA RUTLLA.

INFORMAR-VOS QUE ALLARGUEM EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS FINS EL PROPER DIJOUS DIA 16 DE MAIG.

Agraïm la vostra confiança en el Casal d'estiu municipal i ens comprometem a proporcionar als vostres fills i filles una experiència lúdica, divertida, segura i enriquidora. Si teniu qualsevol pregunta o inquietud, no dubteu a posar-vos en contacte amb La Rutlla.

Darrera actualització: 13.05.2024 | 14:28