Normes per gaudir d'una bona Festa Major

Divendres, 23 de juliol de 2021 a les 12:10

Veniu i seguiu les normes d'higiene i seguretat per gaudir tots plegats d'una bona Festa Major.

- Per entrar al recinte cada persona haurà de donar nom, cognom i un telèfon de contacte. Relacioneu-vos només amb el vostre grup de convivència.

- Mantinguem la distància de seguretat. Evitem aglomerar-nos en els punts de major afluència, corn els accessos o els lavabos.

- És obligatori l'ús de mascareta. Fer sovint higiene de mans.

- És obligatori romandre assegut en el seient corresponent.

- Recorda que està prohibit menjar o beure dins el recinte.

- Recorda: si et trobes malament, queda't a casa. No participis de la Festa Major. Truca al teu metge de família.

Com accedir al recinte de la zona esportiva:

Es podrà entrar al recinte per dues portes: la del carrer Miquel Martí i Pol i la de l'avinguda Sant Llorenç, davant del cementiri. Per entrar al recinte, és obligatori donar nom i cognoms i  un telèfon de contacte. Així l'Ajuntament garanteix la traçabilitat de l'aforament. Si reserves a l'Infovilatorta app t’assegures l’entrada. Ho pots fer-ho fins 1 hora i mitja abans de començar cada acte. Si no tens reserva pots donar les teves dades a les portes d’accés, 1 hora i mitja abans de començar l’acte i T’entregaran un braçalet de control, per evitar fer cues per entrar al recinte.

Es lliurarà un braçalet identificatiu a cada persona. A tots els actes s'haurà de respectar les mesures de seguretat i higiene obligatòries (distàncies, mascaretes i utilització de gel hidroalcohòlic). Personal de seguretat controlarà els accessos i vetllarà per la seguretat dins del recinte. Tots els actes són gratuïts.

La sortida es realitzarà a través dels accessos indicats i es farà de manera esglaonada, començant per les últimes files.

En cas de pluja els actes no es faran a cap lloc tancat, i per tant quedaran anul·lats.

Darrera actualització: 23.07.2021 | 14:31