Taller de Cuina sense pares

Dijous, 4 de novembre de 2021 a les 11:00

El dilluns 8 de novembre, es va fer el taller de cuina sense pares per a joves a l’Espai Activa’t. Al taller, proposat des del Punt jove, hi van participar 11 joves amb ganes d’aprendre a fer nous plats i conèixer tècniques culinàries necessàries per a la quotidianitat.

L'activitat, subvencionda per la diputació de Barcelona, consistia en l’elaboració d’un menú complet amb primer, segon i postres. D’aquesta manera, fent primerament una petita explicació de les propietats dels aliments i de la importància de les dietes equilibrades, es va dividir el gran grup en dos grups petits per a dur a terme el menú proposat. Cada un dels grups va elaborar, de manera simultània, una crema de verdures de primer; pollastre amb mostassa i xampinyons de segon; i de postres, plàtan fregit amb suc de taronja. Tots i totes elles van poder tastar els seus plats i van poder comentar el què els semblava cada un d’ells. Tot plegat va esdevenir un taller interessant en què els i les joves van aprendre a utilitzar els ganivets, a controlar els temps de cocció i a veure diferents formes d’elaborar els diferents plats.

Recordeu que si voleu que es facin més tallers com el de cuina o esteu interessats o interessades en altres tallers, podeu venir al Punt Jove i fer les vostres propostes!

Darrera actualització: 15.11.2021 | 14:38