Noemí Morral presenta "Camí de Cavalls"

Dimarts, 15 de novembre de 2022 a les 11:00

El proper diumenge 27 de novembre es farà al Saló Catalunya, a les 7 de la tarda, l'actuació Camí de Cavalls amb Noemí Morral i Karina Amato. 

Un espectacle que narra un viatge emocionant cap als bells racons de l’illa, però també cap a la reconnexió amb la natura i amb nosaltres mateixos.

A "Camí de Cavalls" quatre dones recorren el camí antic que encercla l'illa de Menorca, i el camí geogràfic es converteix en un camí interior de reconnexió amb la natura i amb la pròpia essència.

En paraules del poeta menorquí Ponç Pons "És un viatge escenogràfic que planteja: “Digue’m, / quin misteri amaga / el nom d’aquesta illa? / Digue’m, / què té que m’apropa / la vida / que vull viure?”, i amb la seva teatralitat, el seu ritme calm i a la vegada vibrant, que no decau i manté sempre viva l’atenció, fa més rica d’experiències, de saviesa i poesia l’ànima dels espectadors. Un Camí de Cavalls fet per recórrer, ser i gaudir, una via literària d’accés al jo més profund i al món natural, una peça teatral d’intensa representació, una exquisida obra d’art”.

 

Darrera actualització: 17.11.2022 | 10:45