Visita la Casa de les Caramelles

Dilluns, 25 de setembre de 2023 a les 09:10

L' equipament està ubicat a la planta baixa de ca l'Anglada i és un espai divulgatiu que compta amb un centre d'interpretació i un audiovisual que explica la tradició de les Caramelles del Roser i una sala d'exposicions on s'exhibeixen els principals elements de la festivitat: els bordons, la cistella i l'estendard. L'horari de visites és de dilluns a diumenge de 10 a 1, excepte el dijous que és tancat.

E projecte formava part del programa “Osona: paisatge, tradició i cultura” del Consell Comarcal d’Osona, subvencionat com a eix prioritari 6 del projecte FEDER i ha estat una inversió necessària perquè un dels trets distintius del municipi i la seva cultura són les Caramelles del Roser, sense elles no s'entén el poble.

El finançament FEDER ha ajudat a construir un espai per posar en valor el patrimoni immaterial del poble i del país.

L'import total del projecte ha estat de 116.000 euros dels quals el 50% és finançat pel programa Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), un 20% pel Consell Comarcal d'Osona, i l'import restant, assumit per l'ajuntament. 

Vine a conèixer l’espai, concebut per protegir i posar en valor tot el llegat de les Caramelles del Roser i d’aquesta manera preservar-lo.

Darrera actualització: 21.09.2023 | 12:10