Presenta la sol·licitud de preinscripció a batxillerat del 19 al 25 d'abril de 2023

Divendres, 21 d'abril de 2023 a les 00:00

La sol·licitud de preinscripció de batxillerat, l'has de presentar del 19 al 25 d'abril de 2023 i has d'adjuntar-hi la documentació d'identificació o de criteris que correspongui. La documentació que no hagis pogut adjuntar durant el període de presentació de sol·licituds, la pots afegir fins al 26 d'abril de 2023.

Presenta la sol·licitud de preinscripció.

Del 19 al 25 d'abril de 2023

Qui ha de presentar la sol·licitud de preinscripció de batxillerat?

Han de presentar la sol·licitud de preinscripció tots els alumnes que volen accedir al batxillerat de qualsevol modalitat en un centre diferent del que s'està cursant l'ESO, les persones que cursen o han cursat un cicle formatiu, les que volen accedir a la modalitat d'arts i les que provenen d'un institut que ja no imparteix el batxillerat.

Important: si l'alumne/a té 18 anys o els fa durant l'any en què es fa la preinscripció, és qui s'ha d'identificar i presentar-la.

Què necessito per fer la preinscripció?

Ordinador, tauleta o telèfon mòbil amb connexió a Internet: Et caldrà un dispositiu electrònic amb connexió a Internet perquè la preinscripció es fa del tot en línia.

Eina d'identificació digital: És més segur que quan facis el tràmit (el pare, la mare o el tutor o tutora que faci el tràmit) tinguis una eina d'identificació digital. Et recomanem l'idCAT Mòbil per la seva facilitat d'obtenció i d'ús. Pots utilitzar també qualsevol certificat digital i Cl@ve.

Codi identificador de l'alumne o l'alumna, RALC: Si l'alumne/a està escolaritzat a Catalunya, a l'hora de fer la sol·licitud de preinscripció has de tenir preparat el codi identificador de l'alumne o l'alumna. Aquest codi es pot consultar en aquest mateix web, a l'apartat Consulta de l'identificador de l'alumne. És important verificar també que tota la informació que hi apareix és correcta. En cas contrari, cal sol·licitar una rectificació de les dades.

Darrera actualització: 21.04.2023 | 08:42