Les Caramelles del Roser actuen al Palau de la Música Catalana

Dijous, 2 de juliol de 2015 a les 12:24

El dia de Sant Joan els caramellaires del Roser van actuar al Palau de la Música Catalana en el marc de la 4ª Mostra de Cors Clavé. Una diada irrepetible, amb molta gent de Sant Julià entre el públic per acompanyar les nostres caramelles. Santi Riera va ser homenatjat amb la Medalla d'Or de la Federació de Cors de Clavé.

El públic del Palau de la Música va quedar sorprès amb l'entrada dels caramellaires pel passadís del Palau quan es dirigien cap a l'escenari cantant els Goigs del Roser i van aplaudir cada cançó que oferien els caramellaires de Sant Julià. Els temes escollits del seu repertori habitual van ser: Som vilatortins, Sant Llorenç del Munt, Rosa vera, Som caramellaires i Corrandes.  Al final de l'acte va ser quan els homanetjats per la Federació de Cors Clavé van rebre la Medalla d'Or. Santi Riera va ser un dels escollits per rebre aquest guardó.

Durant la Mostra de Cors Clavé també van actuar altres corals com ara la Coral l'Espig@ XXI de Cubelles que van interpretar temes contemporanis com "Viva la vida" de Coldplay o el "Tornarem" de Lax'n Busto, la Societat Coral Aroma Vallenca de Valls i la SC Veu de la Terra de Vimbodí i Poblet, corals que entre altres temes van interpretar el "Cant de la sardana".

En total, tres autobusos van sortir de Sant Julià de Vilatorta ahir a la tarda per anar tots junts a Barcelona i acompanyar als cantants caramellaires en aquesta actuació. També hi va haver familiars i amics que van anar amb el seu propi cotxe per no perdre's la noble actuació. 

Consulteu la pàgina oficial de les Caramelles del Roser aquí.

 

Darrera actualització: 02.07.2015 | 12:15