Acte d'entrega del material dels 425 anys de les Caramelles

Diumenge, 20 de setembre de 2015 a les 08:33

El passat dimarts 22 de setembre l'Ajuntament de Sant Julià va fer entrega als caramellaires del Roser de tot el material editat en motiu de la Commemoració dels 425 anys de les Caramelles. En un acte emotiu, que va acabar amb agraïments mutus per la bona feina realitzada entre tots, es va reconèixer també l'esforça realitzat pel regidor de cultura, Lluís Vilalta.

A l'acte van assitir-hi una nodrida representació dels Caramellaires del Roser, a més del regidor de Cultura, Lluís Vilalta, i l'alcalde Joan Carles Rodríguez en representació de l'Ajuntament.

El material que l'Ajuntament va entregar a les Caramelles del Roser es tracta d'un dossier molt complet que inclou: el projecte, el llibret dels actes de celebració, l’edició dels Goigs del Roser, el llibre: Les Caramelles del Roser de Sant Julià de Vilatorta en el context del fet caramellaire dels Països Catalans, l’Auca de les Caramelles del Roser, en format llibret, l’Auca de les Caramelles del Roser, en format pòster, una làmina amb les obres que els artistes van donar a les Caramelles del Roser en motiu dels 425 anys, una peça de terrissa amb la figura d’un caramellaire, reproduïda en motiu dels 425 anys, DVD de la conferència “Les tradicions, signes d’identitat d’un país”, d'Antoni Dalmau , recull de premsa - Llapis de memòria que conté, en suport informàtic, tots els arxius generats en motiu dels 425 anys, que contenen més de 1.000 documents de text i imatges ( vídeos i documents sonors). Finalment hi havia una carpeta amb fotos antigues i referenciades de les Caramelles.

També es va explicar a l'entitat un esbós del projecte de Centre d'Interpretació de les Caramelles que es vol ubicar a l'edifici de Ca l'Anglada.

Amb aquesta recepció als caramellaires, es van donar per acabats els actes de Commemoració dels 425 de les Caramelles

Darrera actualització: 24.09.2015 | 12:53