Les Caramelles del Roser. Diada de Pasqua

Dilluns, 21 de març de 2016 a les 08:34

Com cada matí de Pasqua Florida afilerats a banda i banda del carrer, abillats amb la capa, barret de copa i bordó els caramellaires recorreran pausadament els carrers del nucli antic del poble el proper diumenge 27 de març tot cantant el Goigs del Roser que són el fil conductor d' aquesta nostra tradició que l’any passat va celebrar 425 anys.

La novetat d’enguany serà l’estrena de la cançó titulada “Vilatorta” dedicada a la vila i als seus veïns, amb lletra d'Anton Carrera i música de Santi Riera. També recuperen la peça “El bordó florit”, un vals estrenat l’any 2001 amb música del mestre Manel Balasch, amb lletra d'Anton Carrera i harmonització de Santi Riera. Tot i que la cantada a Sant Julià serà el dia 27 de març el dia abans, el dissabte 26, les Caramelles del Roser faran un recorregut pel nucli antic de Vic cantant les peces escollides, al voltant de les 6 de la tarda, com a convidats del XII Cicle BBVA de Música Religiosa Ciutat de Vic. to. També han estat convidats per la Societat Coral La Lira de Sant Cugat del Vallès el proper 17 d'abril a la 2a Trobada de Caramelles juntament amb altres 5 0 6 colles. 

L’itinerari que seguiran el diumenge de Pasqua al nostre poble, amb un horari aproximat, és el següent: 

De 9,00 a 10,00 h: plaça de l'Ajuntament, c. de la Mercè, pl. Francesc Macià, c. de la N'Anna Xica, c. Montseny i pl. Major. 

De 10,00 a 11,00 h: c. Rector Roca, c. de la Font, avgda. Sant Jordi, c. del Centre, c. Romagats, c. Matagalls, c. Puig-l'agulla. 

D’11,00 a 12,00 h: avgda. Montserrat , c Albereda, c. Núria, c. Marquesos de Vilallonga, c. Sant Roc. 

Després de la missa de les 12, a l' església només es cantaran els Goigs del Roser, seguirem cap la Plaça Major juntament amb el cors infantils i la coral Cants i Rialles on farem la cantada del repertori de caramelles. 

En finalitzar es farà els sorteig de la mona de pasqua. Animen a tots els vilatortins de tota la vida i també als nouvinguts i visitants a participar d'aquesta diada. 

Darrera actualització: 23.03.2016 | 10:59