Arriba la Festa Major 2017

Dimecres, 12 de juliol de 2017 a les 13:33

Com cada any, arribem a mitjan mes de juliol i comença la Festa Major de Sant Julià de Vilatorta. Aquest any els actes duraran des d'aquest divendres 14 fins el dilluns 24 de juliol. Deu dies plens d'activitats per tots els gustos i edats que no et pots perdre!

Com cada any per aquestes dates arriba la Festa Major de Sant Julià de Vilatorta, després de uns mesos de treballar de valent, l’Ajuntament presenta un programa d’actes d’allò més atapeït amb activitats per a tots els gustos i edats. El nostre poble pot gaudir un any més d’una lluïda Festa Major gràcies a la inestimable participació directe de diverses entitats i persones a títol individual del municipi, que literalment, durant aquestes dates es deixen la pell perquè tot el poble pugui gaudir d’aquests dies de festa.

Enguany es combinen actes que ja són tradicionals per a tot el poble, com el sopar popular, les sardanes, la trobada de motos antigues o la trobada de puntaires, amb actes nous com la baixada de carretons o l’esperat concert de Txarango del dia 22 de juliol.

Podeu consultar tots els actes de la Festa Major a l’agenda, en els següents enllaços:

Darrera actualització: 25.07.2017 | 08:50