Ple extraordinari de caràcter urgent

Dijous, 26 d'octubre de 2017 a les 10:33

El passat 25 d'octubre es va celebrar aquest ple extraordinari amb un únic ordre del dia: aprovar la moció per aturar la suspensió de l'autonomia de Catalunya.

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, per unanimitat dels deu regidors presents dels onze que legalment componen el Ple de la Corporació, va acordar per unanimitat:

- Manifestar el suport al Govern de Catalunya i al Parlament per fer efectiu el mandat popular del passat 1 d'octubre en els termes que estableix la Llei del Referèndum d'Autodeterminació i la Llei de Transitorietat Jurídica i Fundacional de la República aprovades pel Parlament de Catalunya.

- Condemnar la violació de drets fonamentals a Catalunya a través de les mesures repressives aplicades per l’Estat espanyol contra la població i les institucions catalanes.

- Instar el Govern espanyol i els partits que li donen suport a aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya que ja estan portant a terme i que volen reblar amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola.

- Comunicar aquest acord al President de la Generalitat de Catalunya, a la Presidenta del Parlament de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis, a l’Associació de Municipis per la Independència, al Govern espanyol i als grups polítics del Parlament de Catalunya.

Darrera actualització: 07.02.2018 | 10:45