El punt d'informació de Sant Julià de Vilatorta rep el distintiu Compromís Biosphere

Dimarts, 13 de març de 2018 a les 08:13

El dimarts 13 de març el centre d'informació de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona a Sant Julià de Vilatorta va rebre el distintiu al compromís de sosteniblitat Biosphere 2017. Aquest distintiu certifica la qualitat de l'atenció que es dona des del centre d'informació, situat a Ca l'Anglada.

En total 245 empreses i serveis de la demarcació de Barcelona s'han adherit al compromís de sosteniblitat Biosphere 2017. L'acte va tenir lloc a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, i hi va assistir la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació, Miquel Valls, el regidor d'Empresa i Turisme de l'Ajuntament de Barcelona, Agustí Colom, i el president de l'Institut de Turisme Responsable, Tomás Azcárate. El distintiu de compromís en turisme sostenible, sota el paraigües de la certificació Biosphere, l'atorga l'Institut de Turisme Responsable (ITR).

La presidenta de la Diputació de Barcelona va remarcar que «la corporació compta amb una estratègia de territori fonamental a través de la seva sostenibilitat i el respecte al medi ambient i el patrimoni», i que «volem posicionar el nostre territori com una de les millors destinacions del món».

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç han impulsat el distintiu de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”, a partir de la “Certificació Biosphere”, amb l’objectiu d’estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona.Es tracta d’un programa desenvolupat per la Diputació, amb el suport de l'Institut de Turisme Responsable (ITR), que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística.

Darrera actualització: 15.03.2018 | 12:29