3a edició de l'Oriol Riera Experience

Dilluns, 10 de juny de 2019 a les 00:00

Us recordem que del 20 al 29 de juny es farà la 3a edició de l'Oriol Riera experience. III Edició d’un esdeveniment esportiu únic i innovador a la comarca d’Osona, per a joves federats (masculí i femení) nascuts entre el 2005 al 2010 (inclosos).

L'esdeveniment neix amb l’objectiu de compartir les experiències futbolístiques que l'Oriol Riera ha aprés al llarg de la seva trajectòria esportiva i que l’han portat a ser un jugador professional de futbol.

L’esdeveniment es una autèntica experiència on els nens descobreixen tot el món que envolta el futbol. Aquest any, una gran novetat respecte el Bloc d’entrenaments és la realització d’una metodologia individualitzada per demarcació. És a dir, si el seu nen/a és Lateral, tota la setmana realitzarà entrenaments tàctics i tècnics enfocats a aquesta posició, a part d’una visualització audiovisual tàctica de la seva demarcació. A més de la finalització de la setmana amb un informe d’avaluació realitzat pel seu entrenador, l’Oriol Riera i el coordinador de Metodologia, Miquel Serrado, actual entrenador del Juvenil Divisió d’Honor del GironaFC.

El projecte del futbol femení està en augment en la comarca d’Osona, i després d’arribar a un 10% de les inscripcions en la passada edició,  aquest nou Experience2019 arriba com un esdeveniment totalment igualitari, on el futbol femení també s’hi senti identificat.

I seguint en la finalitat social de l’esdeveniment, cal agrair a la Fundació Puig-Porret, que ajuda a totes aquelles famílies que volen assistir a l' esdeveniment però que malauradament no poden fer-ho per problemes econòmics. i ens ajuden per poder oferir les mateixes oportunitats a tothom.

Darrera actualització: 06.06.2019 | 18:37