Aconseguim una subvenció de 68.127 € per finançar actuacions urgents

Dimarts, 19 de gener de 2021 a les 00:00

Quan des de l’equip de govern de l’Ajuntament proposem fer una obra nova busquem sempre fonts de finançament externes, és a dir, subvencions de Generalitat, Diputació de Barcelona o altres, que ajudin a pagar el cost del projecte. 

Cal dir que això moltes vegades ens marca els temps d’execució, ja que no podem començar fins tenir garantit aquest finançament, o altres cops és l’administració que ens subvenciona la que ens marca una data màxima d’acabament de l’obra.

Però malauradament hi ha obres que s’han d’executar si o si, encara que no en tinguem un finançament previst. Aquests és el cas de les obres que amb caràcter d’urgència s’ha hagut de fer l’any 2020 al Passeig del Torrent, a causa del temporal Glòria, amb un cost de 44.804 €, o l’actuació a la Rambla del Castell, amb un cost de 31.460 €. Doncs bé, finalment hem aconseguit, amb molt d’esforç per part de regidors i equip tècnic de l’Ajuntament, que la Diputació de Barcelona ens subvencioni el 100% de l’actuació al Passeig del Torrent i en un 74% de la Rambla del Castell, això vol dir que recuperem 68.127 € que havíem invertit i que no teníem previstos.

Darrera actualització: 27.01.2021 | 14:35