Actes en motiu de l'U d'octubre

Dimecres, 29 de setembre de 2021 a les 13:00

Aquest dissabte Sant Julià vol celebrar que, després d'una petició ciutadana, la plaça de l'Ajuntament ha passat a dir-se plaça de l'U d'Octubre. Per això s'han preparat un seguit d'actes, entre ells, el descobriment de la placa de la plaça U d'octubre (antiga Plaça del Marquès de la Quadra). L'acte comptarà amb la presència de Joaquim Forn, pres polític tancat a presó pel Referèndum durant tres anys i set mesos, que després oferirà una conferència.

La celebració començarà amb el descobriment de la placa de la plaça de l'U d'octubre, a les 4 de la tarda, juntament amb Joaquim Forn. 

Seguidament, a 2/4 de 5 de la tarda, hi haurà la xerrada de Joaquim Forn, conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya l'any 2017, a l'Aula de Cultura.

Finalment, l'acte acabarà amb el concert de Pirates Rumbversions a 2/4 d'11 del vespre a la Plaça Catalunya on es vendran tires per sortejar dos pernils. Els fons recaptats de la rifa es destinaran a la Caixa de Solidaritat. 

Altrament, dins del cicle de Poesia dels Parcs, actuarà el cor Lutiana - semifinalistes del programa Oh Happy Day de TV3- al Saló Catalunya a 2/4 de 7 de la tarda. Per tal d'assistir-hi s'ha d'emplenar el següent formulari.

16.00 Descobriment de la placa de la plaça U d'Octubre
16.30 Xerrada de Joaquim Forn a l'Aula de Cultura
18.30 Cor Lutiana (de Oh Happy Day) al Saló Catalunya
22.30 Pirates Rumbversions a la Plaça Catalunya

 

Us hi esperem a tots i a totes!

 

Darrera actualització: 07.10.2021 | 09:30