Adjudicat el projecte de millora d'instal·lacions soterrades a Obres i serveis Egara, SL

Divendres, 9 de juliol de 2021 a les 07:50

El dimarts 6 de juliol es van iniciar les obres del projecte “Adequació i millora de les instal·lacions d’aigua, gas, línia elèctrica de baixa tensió i telecomunicacions del passeig mossèn Cinto Verdaguer al carrer del Pare Manyanet”, unes obres per millorar vàries instal·lacions i serveis.

Es volen estendre alguns serveis, com la xarxa de gas, i col·locar un tram de canonada d’aigua en alta que connecti en un futur el dipòsit de l’Albereda amb el del castell. Afectarà principalment la vorera sud de l’avinguda Jaume Balmes. L’Ajuntament hagués volgut executar-lo abans de fer el projecte de pacificació de l’avinguda, però no ha estat possible per les subvencions vinculades a ambdós projectes.

El preu de licitació fou de 242.083,70 euros IVA inclòs, dels quals 183.595,47 € seran finançats mitjançant la Generalitat de Catalunya a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Les obres s’han adjudicat via procediment obert, i l’empresa guanyadora ha estat Obres i serveis Egara, SL.

Darrera actualització: 15.07.2021 | 13:19