Aprovació del conveni entre l’Ajuntament de Vic i l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta per la prestació de serveis de reempresa

Dimecres, 19 d'agost de 2020 a les 08:00

En el Ple de dimarts 18 d’agost de 2020 es va aprovar el conveni entre l’Ajuntament de Vic i l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta per la prestació de serveis de Reempresa.

La Diputació de Barcelona vol signar un conveni amb l’Ajuntament de Vic per tal de portar a terme el programa per a la consolidació i desenvolupament de la compravenda d’empreses (Reempresa) en l’àmbit territorial d’actuació del punt local Reempresa i posa recursos econòmics perquè l’Ajuntament de Vic treballi per aconseguir un entorn favorable per a la transmissió d’empreses entre persones empresàries i persones reemprenedores. Creacció, que és un recurs propi de l’Ajuntament de Vic, serà l’encarregada d’executar els serveis de Reempresa.

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta està interessat en poder oferir el servei de Reempresa a les persones emprenedores i empreses del seu municipi, i és per això que signa el conveni amb l’Ajuntament de Vic.

Darrera actualització: 20.08.2020 | 14:22