Aquest 2022 ha vingut carregat d'activitat pel Club Patinatge Artístic Sant Julià de Vilatorta

Dimarts, 21 de juny de 2022 a les 08:15

Durant els 6 primers mesos de l’any, el Club Patinatge Artístic Sant Julià de Vilatorta, d’alta competició, ha participat a quatre Opens federatius de la Categoria Nivell 11, a quatre de la Categoria Nivell 5-7; i als respectius Campionats de Barcelona, obtenint molt bones posicions. A més, ha participat al Trofeu de Sabadell i han fet 1r Trofeu del Club. 

El grup de Nivell 3 i 4, que correspon a la categoria Benjamí i Aleví, ha participat a les diferents competicions organitzades pel Consell Esportiu d’Osona i al 1r Trofeu del Club.

 El grup de Nivell 1 i 2, que correspon a la categoria Prebenjamí ha participat a les competicions organitzades pel Consell Esportiu d’Osona i al 1er Trofeu del Club. A més, les més petitones de club també han participat al Festival Mercat del Ram de Vic i al Festival del Club.

Pel què fa a la modalitat de Xou, amb la categoria de Grups Xou Primària, han participat al Trofeu Mercat del Ram, obtenint una merescuda 3a posició i al Trofeu Ausetà. Amb aquesta coreografia, també van participar al Festival de Gurb i al Festival del Club.

Destacar que, aquest any, han fet els primers passos com a club organitzador d’Opens Federatius. Han estat seu d’una de les competicions organitzades pel Consell Esportiu d’Osona, han organitzat el 1r Trofeu Individual i han pogut celebrar, després de dos anys de no poder-ho fer, el 9è Festival del Club.

El club vol agrair als seus patrocinadores per ajudar-los a renovar l’equipació i també a l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta per facilitar-los les coses entre tanta activitat!

També volen donar les gràcies a totes les famílies per confiar en aquest projecte i aprofiten per enviar molta sort a les seves patinadores en els campionats d’aquest proper juliol.

Darrera actualització: 23.06.2022 | 10:49