Aquest any, let’s Clean Up Europe a Sant Julià, a Vilalleons i a l'Escola Bellpuig

Dimecres, 10 de maig de 2023 a les 09:00

El diumenge, l’Ajuntament va organitzar dos punts de recollida, un a la plaça de Catalunya i a Vilalleons. En total es van recollir 55 kg de brossa. L’alumnat de l’Escola Bellpuig, durant aquest curs escolar, han treballat els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Per aquest motiu van decidir sumar-se al Let’s Clean Up a nivell de l’Escola el divendres passat. 

Durant la tarda del divendres, el Director de l’Agència Catalana de Residus, el Sr Isaac Peraire Soler juntament amb l’alcalde, i altres representants de l’Ajuntament del nostre poble, van visitar l’escola i van passar classe per classe per conèixer tot allò que han treballat sobre els ODS.

Un cop finalitzada la visita a les aules, es va donar el tret de sortida a la Campanya Let’s Clean Up Day, on van participar 168 persones i es van recollir 78,290kg de brossa dels entorns del municipi escollits (Roques de l’Albareda, voltants del Pavelló i les Set Fonts).

L’Agència Catalana de Residus els va lliurar uns llibres per Infantil i un joc de Reciclatge per primària per a poder anar creant consciència del fet de cuidar el nostre entorn proper.

Des de l’Ajuntament i des de l’escola es valora molt positivament i s’agraeix la participació de tothom!

Darrera actualització: 11.05.2023 | 14:01

Imatges