Balanç de la campanya de donació de sang a Sant Julià de Vilatorta

Dimecres, 11 de novembre de 2020 a les 13:40

El dilluns 9 de novembre la unitat del Banc de Sang i Teixits es va instal·lar a l'Aula de Cultura de Sant Julià de Vilatorta i va recollir les donacions de sang de 44 vilatortines i vilatortins, entre els quals hi havia 2 nous donants i 4 oferiments, en la campanya de donació de sang, amb l'objectiu d'ajudar a garantir l'assistència sanitària en els hospitals.

Durant aquest any el Banc de Sang i Teixits  i l’associació de donants d’Osona, ha seguit programant les campanyes de donació de sang durant els mesos de març ( abans de la pandèmia) juliol i novembre.

Gràcies a tots els veïns i veïnes de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons durant aquest any s’han fet 120 donacions i 5 donants ho han fet per primera vegada. Aquestes donacions han arribat a 360 malalts que ho necessiten.

Moltes gràcies a tots i totes, sobretot en una situació tant complicada, per la vostra solidaritat i compromís vers la donació de sang, acte essencial i necessari i us encoratgem a seguir augmentant aquestes xifres.

 

Darrera actualització: 12.11.2020 | 11:06

Imatges

Balanç de l'ultima donació de sang a Sant Julià de Vilatorta