Camp Tortí 2024

Dimecres, 17 d'abril de 2024 a les 08:00

Enguany l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons juntament amb La Rutlla organitza el Camp Tortí d’estiu 2024. Si tens entre 12 i 17 anys i no saps què fer aquest estiu, això t’interessa! A partir del 22 d’abril ja et pots inscriure al Camp Tortí i gaudeix de dues setmanes plenes d’activitats, sortides, treball i amistats!

Tot seguit us n'expliquem breument els temes més importants.

El Camp Tortí es tracta d’un projecte d’estiu per a joves el qual combina la vessant educativa i de servei dedicat a la comunitat, juntament amb activitats recreatives i de descoberta de l’entorn.

Enguany es prepara la 9a edició, la qual arriba carregada d’activitats: sortida al waterworld, excursions, acampada, i molt més! Tampoc hi poden faltar les activitats comunitàries que caracteritzen el projecte: treballs de brigada, activitats amb el casal municipal d’infants i tallers amb el Casal d’Avis. Aquest any, com a novetat, NO s’oferirà servei de menjador i l’horari serà de 9 a 14h del migdia.

Si estàs interessat o interessada, guarda’t les dates de l’1 al 12 de juliol i estigues alerta per fer les inscripcions, obertes a partir del 22 d’abril per la gent de Sant Julià de Vilatorta. La de restes de municipis a partir del dia 29 d’abril del 2024.

Per tal de fer les inscripcions, s’haurà de fer de forma presencial a l’ajuntament de Sant Julià de Vilatorta portant la fitxa d’inscripció degudament omplerta, que trobareu en el document adjunt en aquesta notícia.

Caldrà presentar la següent documentació:

  • Formulari d’inscripció
  • DNI
  • Carnet de vacunes
  • Targeta sanitària

La reserva de places es farà per ordre d’arribada i la primera setmana serà reservada per a totes aquelles persones joves empadronades a Sant Julià de Vilatorta.  Es recomana doncs, no esperar a l’últim moment per fer la inscripció per tal d’assegurar la plaça. A mesura que anem rebent les inscripcions es contestarà per correu electrònic conforme s’ha rebut tota la documentació correctament. Es demana paciència, ja que tothom serà contestat/da tant si ha entrat com si no!

Un cop acabat el període d’inscripcions es cobrarà, a través del compte corrent donat a la inscripció, els 120€ a totes aquelles persones que han entrat al Camp Tortí. Aquest cobrament no serà retornat en cas de no assistir al projecte, per aquest motiu, es demana compromís.

La reunió de famílies que es farà abans de començar el projecte per explicar detalladament el funcionament del Camp Tortí, les activitats i totes aquelles qüestions a tenir en compte. Es durà a terme el dia 27 de Juny a les 18:30h de la tarda a l’aula de cultura. Per aquelles famílies que no pugueu assistir a la reunió informativa, comentar-vos que rebreu tota la informació important a través del correu electrònic un cop apuntats al Camp Tortí.

En el cas que tingueu qualsevol pregunta o necessiteu ampliar la informació podeu adreçar-vos: info@larutllalleure.cat

Darrera actualització: 17.04.2024 | 08:54