Caramelles a So de Cobla

Dijous, 8 d'abril de 2021 a les 09:00

L'acte de Caramelles a So de Cobla va aplegar, diumenge de Pasqua Florida, unes 150 persones a la plaça Major per tal de poder escoltar algunes de les cançons més emblemàtiques de les Caramelles del Roser, interpretades per la Cobla Vilatorta, una formació musical nascuda exclusivament per a l'ocasió.

El públic assistent, va poder gaudir de la interpretació de peces tan emblemàtiques de les Caramelles vilatortines com  "Rosa Vera", "Dolçament", "Gentil Adriana", "Records de Sant Julià de Vilatorta" i "Som Vilatortins". Durant l'actuació també es van interpretar antigues danses del folklore vilatortí, com la Ratolinesa, el Ballet i la llesta, la Bella Miralda i el Ball dels nyitos-nyetos, entre altres. A l'acte tampoc hi van faltar les notes dels Goig del Roser que van servir per donar la nota més emotiva d'aquest concert presentat per Anna Garcia i Anton Carrera. 

Des de l'organització es vol agrair la implicació de tots aquells que van fer possible aquesta iniciativa per tal d'aconseguir que les Caramelles tornessin a sonar un any més a Sant Julià de Vilatorta. 

Darrera actualització: 13.04.2021 | 09:19