Clausura del 36è Torneig de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta

Dimecres, 31 d'agost de 2022 a les 07:45

Aquest diumenge s'han jugat els darrers partits i finals del 36è Torneig de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta. Uns 80 equips (en el Torneig i en partits d'exhibició) han participat en el Torneig des de divendres.

Els dies 5, 6 i 7 d'agost es van jugar 3 partits d'una selecció d'universitats americanes, NCAA, en commemoració del 30è aniversari en que el 'Dream Team' va guanyar els Jocs Olímpics de Barcelona 92. Aquests 3 partits els van jugar contra una selecció de jugadors catalans.

Aquest divendres es va disputar l'emocionant partit de pretemporada entre els equips ACB, Baxi Manresa i Bàsquet Girona (amb Marc Gasol). La victòria va ser pels del Bages per un ajustat i emocionant 73 a 72.

Dissabte al matí vam poder assistir a la Taula Rodona Medicina i Bàsquet, amb el fisioterapeuta Dr. Toni Bové, i al Clínic per entrenadors a càrrec d'en Lluis Riera.

A la tarda del dissabte es van disputar els Trofeus Albert Tobal (cadet masculí) i Dídac Herrero (júnior masculí) entre el Bàsquet Manresa i el Sant Josep de Badalona. Els 2 Trofeus van ser guanyats pel Bàsquet Manresa. I també vam poder veure la victoria del CB Vic UV sobre el CB Granollers per 64 a 52 en un partit de pretemporada de la lliga EBA.

Dissabte a la nit, els tradicionals concursos de Triples i Esmaixades. Els triples van ser guanyats per Martí Riera, i el subcampió va ser en Carles Giralt. Les espectaculars emaixades d'en Guillem Sánchez "Will Jet" el van convertir en el guanyador del concurs. Mentre que Marc Garcia "Blackman" va ser el segon classificat.

Diumenge, la final de la Supercopa de Catalunya de Bàsquet per a Persones amb Discapacitat Física, en cadira de rodes, entre el Costa Daurada de Reus i l'UNES Barça de Sant Feliu de Llobregat, amb victòria de l'UNES Barça per 63 - 66.

La categoria Sènior Masculí Federat ha estat guanyada pel Hornsystem de Vic. Subcampió, l'Europe Basketball Academy de Vilanova i La Geltrú.

I la Sènior Femení Federat l'ha guanyat el CB Femení Osona, sent subcampiones les noies de la Fundació Asnimo de Marratxí (Mallorca).

Com a activitats complementàries de lleure hem pogut pujar al Globus Captiu d'Aircat, menjar a la Xocolatada Popular i els més petits han gaudit del Laberint Inflable de la Diputació de Barcelona i del Jocs Gegants de Quiràlia.

Darrera actualització: 01.09.2022 | 14:43