Clausura del 37è Torneig de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta

Dilluns, 4 de setembre de 2023 a les 09:00

Més de 150 equips han participat en el 37è Torneig de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta, entre els participants al Torneig i els que han jugat diversos partits d'exhibició. El Torneig es va disputar aquest cap de setmana passat, de l'1 al 3 de setembre, en 21 pistes de 10 poblacions d'Osona, el Ripollès i La Selva.

A principis d'agost, en el pretorneig, es van disputar 3 partits amb equips d'universitats americanes NCAA. Pittsburgh, Oklahoma State i Iowa, contra un combinat de jugadors catalans.

Es van realitzar una sèrie d'activitats paral·leles de bàsquet durant el Torneig, totes en el Pavelló de Sant Julià:

Divendres 1 de setembre: 

PARTIT PRETEMPORADA ACB, BAXI MANRESA  - MORABANC ANDORRA, amb victòria dels manresans per 93 a 68.

Dissabte 2 de setembre:

TAULA RODONA MEDICINA I BÀSQUET.  ‘Adaptacions de la medicina al bàsquet’. El doctor Jordi Puigdellívol, del FC Barcelona y president de la Asociación Española de Medicina del Baloncesto, y Marc Carreño, coordinador de Fisioteràpia del programa BQ Salut de la Federació Catalana de Bàsquet, van parlar de l'abordatge de les lesions en etapes formatives. 

CLINIC ENTRENADORS ACEB. ‘Early offense i construcció ofensiva a partir del joc per conceptes’. Ponent: Mireia Capdevila, responsable de seleccions de la Federació Catalana de Basquetbol.

PARTIT PRETEMPORADA ACB. JOVENTUT BADALONA - BÀSQUET GIRONA. Partit guanyat pel Joventut per 83 a 68.

ALL STARS: FINALS CONCURSOS DE TRIPLES I D'ESMAIXADES. Campió i subcampió dels triples: Jesús Espinosa i David de la Dueña, respectivament.

Les espectaculars esmaixades les va guanyar "Blackman", quedant subcampió "Slim Reaper".

Diumenge 3 de setembre:

El campió de la SUPERCOPA DE CATALUNYA FCEDF (CADIRA RODES),  ha estat l’UNES FC Barcelona davant el Pisos.com CB Granollers.

En el TROFEU JUNIOR PREFERENT DÍDAC HERRERO, s'ha imposat el JOVENTUT BADALONA al BÀSQUET MANRESA, per 74 a 61.

Es va disputar també un PARTIT AMISTÓS EBA. El CB VIC UNIVERSITAT VIC enfront el SESE de Barcelona. Victòria dels vigatans per 73 a 51.

En quant al Torneig, a la final de la categoria Sènior Masculí Federat A ha estat guanyada per l'UESC Assegurances Catalana Occident de Sant Cugat del Vallès al HornSystem de Vic per 66 a 48.

Les guanyadores de la categoria Sènior Femení Federat han estat les noies del Manresa CBF. Subcampiones, les del SESE.

Darrera actualització: 07.09.2023 | 08:23

Imatges