Comencen les inscripcions de l'Esplai Serrallonga

Dilluns, 20 de setembre de 2021 a les 09:00

A partir del 19 de setembre fins l'1 d'octubre ja es poden inscriure tots els infants i joves que vulguin participar a l'Esplai Serrallonga. La inscripció es farà a través d'un formulari que es tancarà el divendres 1 d'octubre i l'activitat amb infants i joves començarà el dissabte 2 d'octubre. 

L'activitat està adreçada a infants i joves a partir de 6 anys (nascuts l'any 2015), i es portarà a terme els dissabtes cada quinze dies de 2/4 de 5 a les 7 de la tarda a l'Escorxador. L'esplai és un espai on els infants i joves tenen l'oportunitat de divertir-se i gaudir de l'entorn a partir del joc, on es porten a terme dinàmiques grupals, excursions i altres activitats amb l'objectiu principal de transformar la societat. A l'Esplai Serrallonga, els infants i joves es relacionaran entre iguals, tot treballant en equip i adquirint valors positius. 

En cas de famílies interessades en apuntar als seus fills i filles, s'haurà d'omplir el formulari d'inscripció que trobareu a l'enllaç següent:

Formulari inscripció Esplai Serrallonga: https://docs.google.com/document/d/1JegrWvG5OST2yKfWYiI3jPPC3BJWUSd7N9DnX9Tp_Q0/edit?usp=sharing

Si teniu ganes de conèixer els monitors i monitores que en formen part, doneu un cop d'ull a l'instagram @esplaiserrallonga. Per a més informació, podeu posar-vos en contacte a esplaiserrallonga@gmail.com o al 655666232 (Flor).

Darrera actualització: 20.09.2021 | 09:23