Comencen les obres de la Creu del Tall

Dijous, 12 de novembre de 2020 a les 10:00

El dilluns passat 16 de novembre van començar les obres del carrer de la Creu del Tall. Tot i que l'acord d'inici d'obres amb l'empresa ja es va firmar fa unes setmanes fins dilluns 16 de novembre no van començar els treballs.

Salvador Serra S.A. va ser l'empresa guanyadora amb una oferta d'execució de la urbanització del carrer de la Creu del Tall per un import de 121.900,00€ més 25.599€ en concepte d’IVA.

El carrer de la Creu del Tall és un vial públic entre el carrer de la Mercè i el carrer Doctor Anglada amb un marcat desnivell, del que en manca parcialment la urbanització. Actualment la pendent es resol amb unes escales  en mal estat. És l'únic carrer del nucli històric no pavimentat.

El projecte contempla la pavimentació del carrer sota els mateixos criteris que la nova zona del nucli històric del municipi i la reconversió de les escales en una rampa practicable amb una pendent màxima del 12% aproximadament i replans de 117 cm cada 9,75 mts. Així mateix se substituiran les infraestructures de serveis existents per adaptar-se a la normativa vigent. Alhora s’implantaran noves infraestructures per tal de respondre a les necessitats de la població.

El carrer serà una plataforma única amb prioritat per vianants, només en una part els veïns podran accedir amb vehicle.

Darrera actualització: 19.11.2020 | 09:17