Demà comença el nou curs de l'Esport amb Valors

Divendres, 1 d'octubre de 2021 a les 07:00

Demà divendres, 8 d'octubre, "Esport amb Valors" inicia un nou curs. L'activitat coordinada per l'Associació EVAL, torna a Sant Julià de Vilatorta a partir d'aquest mes d'octubre cada divendres de 1/4 de 6 a 3/4 de 7 de la tarda a la pista del Carrer de Sant Roc. 

L’activitat Esport amb Valors treballa amb la metodologia de “futbol al carrer”, la qual té unes peculiaritats concretes. La dinàmica consisteix en realitzar un primer temps de diàleg on es potencia la paraula i la participació de tots i totes. Aquest espai serveix per conèixer-nos i també per escollir conjuntament l’esport o el joc que volem practicar i les normes que volem seguir. A continuació, es desenvolupa el joc escollit. L’activitat finalitza de tal manera que els i les participants poden valorar el joc tenint en compte diferents valors: de treball en equip, el joc net i el respecte de les normes acordades. 

L’extraescolar és gratuïta i està adreçada a infants del municipi a partir de 8 anys. Per poder-hi participar, és indispensable fer arribar la inscripció prèvia a l’Ajuntament o al Punt Jove Tortí. 

INSCRIPCIONS (obertes tot l’any fins a omplir límit participants)

  • AJUNTAMENT: cada dia de 10h a 14h i dimarts i dijous de 17h a 20h
  • PUNT JOVE TORTÍ: dilluns i dimecres de 17h a 20h (edifici Ca l’Anglada, 1r pis)

Per formalitzar la inscripció, cal que feu arribar el full d’inscripció i la declaració responsable signades, juntament amb la còpia del DNI del pare o mare.  Les inscripcions són limitades, per aquest motiu, s'acceptaran per ordre d'arribada. 

L’assistència a l’activitat no és obligatòria i la responsabilitat de què hi assisteixin o no és de les famílies. De totes maneres, demanem compromís en cas de formalitzar la inscripció, ja que les places són limitades. L’organització no es fa responsable dels infants i joves que no hi assisteixen. En cas d’iniciar l’activitat, cal quedar-se fins que finalitzi. 

Per a més informació, podeu escriure a sjv.pij@vilatorta.cat o trucar al 93.812.21.79 (ext.119).

Podeu seguir l’activitat a l’Instagram de l’Associació EVAL @esport_amb_valors i a @puntjovetorti

Darrera actualització: 07.10.2021 | 10:14