Des del CAP de Sant Julià organitzen un Mappingfest de salut

Dijous, 1 de desembre de 2022 a les 10:00

Des de l'equip de professionals del CAP de Sant Julià de Vilatorta, es vol fer un estudi dels actius de salut de la població vilatortina. D'aquesta manera, a través d'un joc i una llegenda, animem a tota la població a moure's pel poble i identificar els seus actius de salut. 

Els actius de salut són tots aquells elements, llocs, serveis i persones que generen salut. La qual cosa, quan un municipi treballa per aquests, es converteix en un espai més agradable i on es té cura de tots factors que generen salut a les persones que hi viuen. 

Des del CAP de Sant Julià s'ha proposat dur a terme un mapeig dels actius de Salut per tal  d'agrupar i localitzar tots els actius de salut de les persones de Sant Julià sobre el mapa del municipi. Per tal de dur-ho a terme, les persones interessades han de recollir el tríptic del Mappingfest els quals es poden trobar a diferents equipaments: el CAP, l'Ajuntament, el Casal d'avis, el Punt Jove Tortí i les escoles del poble. En aquest hi trobaran un mapa, on s'haurà de senyalar els actius de salut de cada persona, i una proposta d'un joc per tal d'animar a la població a voltar pel poble de Sant Julià. 

Així doncs, des del CAP s'ha proposat una activitat en la que anima a tota la població a voltar pel poble per tal de localitzar el lloc d'unes imatges ocultes, tot partint d'una llegenda on els protagonistes són en Badada: el Rei de l'oblit i la Mamaraca: l'Alquimista. 

Amb tot això, la idea és que es pugui fer la recollida de mapes el diumenge 18 de desembre, coincidint amb el dia de la Marató de TV3, per tal de compartir entre tots i totes els actius de salut dels veïns i veïnes de Sant Julià on es plasmarà en un mapa gegant els llocs de Sant Julià que generen salut a la població. L'activitat es durà a terme de 10 del matí a 2 del migdia on tothom hi és benvingut. 

En cas de no poder-hi ser el diumenge 18, hi ha l'opció de deixar els mapes omplerts a la bústia del consultori fins el diumenge 15 de gener.

Darrera actualització: 01.12.2022 | 10:26