El Busbici arrenca amb força el nou curs escolar

Dijous, 23 de setembre de 2021 a les 00:00

El BUSBICI de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons va arrencar amb una participació de 68 alumnes el passat divendres 17 de setembre. 

Les dades del BUSBICI de Sant Julià de Vilatorta mostren un cop més la gran participació d'infants i famílies que van amb bici fins a les escoles els divendres al matí. Un 35% d'alumnes de Sant Julià participen en la iniciativa. Un percentatge molt positiu tenint en compte l'objectiu català el qual pretén arribar al 8% per escola de nens i nenes que van fins al centre educatiu amb bicicleta.

BUSBICI és una iniciativa impulsada per l’AFA Bellpuig i AMPA Roser que s’emmarca en el projecte de Camí Escolar de Vilatorta i Vilalleons. La iniciativa vol fomentar l’ús de la bici com a mitjà per anar a l’escola i desplaçar-se dintre del municipi i compta amb el suport de l'Ajuntament de  Sant Julià de Vilatorta. 

Qualsevol alumne de les dues escoles pot apuntar-se a la iniciativa sempre i quan domini la bicicleta per si sol. En el cas dels menors de 5 anys han d'anar acompanyats d'una persona adulta. Per tal de participar és important inscriure's en una de les parades estipulades on es trobaran amb un grup de voluntaris (principalment mares i pares), que anomenem motors, el quals recullen els infants a les parades i els acompanyen fins a l’escola.

Darrera actualització: 23.09.2021 | 15:57