El calendari vilatortí de 2022, dedicat als 90 anys del CF Sant Julià

Diumenge, 19 de desembre de 2021 a les 13:00

Un cartell de l’any 1936 que anun­cia un gran festival futbolístic entre les Velles Glòries Vilatortines i el Futbol Club Vilatortí és la carta de presentació del 26è calendari vila­tortí, dedicat al futbol local en mo­tiu dels 90 anys del Club de Futbol Sant Julià.

Per a l’elaboració s’ha comptat amb la col·laboració de diverses persones que han fet un exercici de memòria per identificar la ma­joria de jugadors que surten a les fotografies. El text introductori és un resum de la vida futbolística a Sant Julià i parla d’equips, partits, camps, fites històriques, etc. La vintena d’imatges que l’il·lustren són un viatge en el temps que por­ten records d'altres èpoques. És inevitable evocar moments viscuts i fer memòria de persones que ja no hi són. Vet aquí la gran virtut de la imatge impresa.

El Calendari Vilatortí és únic, temàtic i exclusiu de Sant Julià de Vilatorta, i des de la seva primera edició, l'any 1997, el poeta Anton Carrera fa un poema ex professo per a la portada.

El calendari s'estructura en tres blocs: en el primer hi ha les festes oficials i la presentació del tema; en el segon els dotze mesos amb les dates assenyalades dels actes i ac­tivitats programades per tot l'any; i en el tercer hi ha una llista de te­lèfons d'interès general, els horaris del bus, el calendari de pagaments de taxes i impostos, i informació sobre els mitjans de comunicació de l'Ajuntament.

El Calendari Vilatortí arriba a to­tes les llars, juntament amb l'edició de Nadal de la revista Vilatorta.

Darrera actualització: 20.12.2021 | 14:36