El centre d’informació de Sant Julià de Vilatorta rep el distintiu Biosphere durant la VII Nit de Turisme

Divendres, 13 de desembre de 2019 a les 08:00

El Centre d’informació de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona a Sant Julià de Vilatorta va rebre el distintiu al compromís de sosteniblitat Biosphere 2019. L'acte d'entrega es va fer el 12 de desembre a la Sala Sert de l'Edifici el Sucre de Vic en el marc de la VII Nit del Turisme d'Osona. Dins l’espai natural també han rebut el distintiu el Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona i els Centres d’Informació de Folgueroles i Tavèrnoles.

Un centenar de persones van assistir a la 7a edició de la Nit del Turisme. La gran afluència de públic, formant majoritàriament per empreses del sector i membres d’ajuntaments avalen la consolidació d’aquest acte. La nit dedicada al turisme va començar amb la reunió del Consell General de l’organització especial Osona Turisme, màxim òrgan de govern i administració, sessió en la qual es va aprovar la memòria anual de 2019 i el pla d’accions i pressupost 2020. A continuació es va celebrar l’acte institucional de la VII Nit del Turisme seguit d’un pica-pica servit pel restaurant Barecu membre d’Osona Cuina.

En un acte amenitzat per Matthew Mcdaid i amb l’assistència del diputat de turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luis Ruiz López, van intervenir el president d’Osona Turisme, Carles Banús i el conseller delegat Àlex Montanyà.

L'acte va començar a les 20h amb una presentació de les accions que es realitzen des d'Osona Turisme i es van presentar les línies d’acció per la realització del Pla de Màrqueting d’Osona Turisme.

40 empreses i entitats han estat distingides enguany amb un diploma Biosphere, entre elles, el Centre d'informació turístic de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona a Sant Julià de Vilatorta i la implementació del programa Punts d’Informació Turística (PIT) s’ha atorgat a 32 empreses i entitats més. 

Darrera actualització: 10.01.2020 | 08:10

Imatges

El president d'Osona Turisme, Carles Banús i el conseller delegat de Turisme Àlex Montanyà El centre d’informació de Sant Julià de Vilatorta rep el distintiu Biosphere durant la VII Nit de Turisme