El centre d'informació de Sant Julià de Vilatorta rep el distintiu Biosphere

Dimecres, 12 de maig de 2021 a les 09:00

Divendres passat,en un acte celebrat al HubDigital de la Cambra de Comerç de Barcelona, es van lliurar el distintius del Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere a un total de 664 empreses, entre elles el centre d'informació de Sant Julià de Vilatorta.

L’acte ha comptat amb la participació del Sr. Xavier Marcé, regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, la Sra. Abigail Garrido, diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona, la Sra. Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, i el Sr. Eduard Torres, president del Comitè Executiu de Turisme de Barcelona. A més, representants del Instituto de Turismo Responsable i la Biosphere Destination Community van adreçar unes paraules a les empreses que van rebre el distintiu.
El projecte nascut el 2017 impulsat per la Diputació de Barcelona amb l’Institut de Turisme Reponsable (ITR) i la Cambra de Comerç de Barcelona, va incorporar l’any 2019 l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci de Turisme de

Darrera actualització: 19.05.2021 | 08:46